Σχετικά με εμάς

222


Η ιστορία της Kaabo ξεκίνησε το 2013.

Αυτή την χρονιά  η Kaabo διαπίστωσε  ότι τα ηλεκτρικά μικροοχήματα είναι η νέα τάση στις μεταφορές μικρών αποστάσεων.

Αυτά τα νέα οχήματα περιλαμβάναν τα ηλεκτρικά unicycles, τα ηλεκτρικά οχήματα ισορροπίας, τα ηλεκτρικά σκούτερ και διάφορα άλλα έξυπνα νέα πτυσσόμενα οχήματα.

Στη διαδικασία προόδου, σταδιακά η Kaabo επικεντρώθηκε στα ηλεκτρικά σκούτερ, επειδή τα σκούτερ είναι ο πιο σημαντικός τύπος τέτοιων προϊόντων, ενώ τα άλλα μοντέλα είναι περισσότερο για διασκέδαση.

Η δημοτικότητα των ηλεκτρικών σκούτερ έχει εκτοξευτεί και τα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι η κρίση της ήταν σωστή.

Από το 2016, η αγορά ηλεκτρικών σκούτερ έχει γίνει όλο και πιο ανταγωνιστική.

Σε αυτήν τη διαδικασία, η Kaabo διαπίστωσε επίσης ότι για το ηλεκτρικό σκούτερ υψηλής ισχύος δεν υπήρχαν πολλοί κατασκευαστές στην αγορά.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισε σταδιακά να επικεντρωθεί σε αυτού του τύπου τα μικροοχήματα.

Ξεκίνησε σταδιακά μια σειρά ηλεκτρικών σκούτερ, όπως το Skywalker, το Mantis και τέλος το Wolf Warrior.

Τα ηλεκτρικά της σκούτερ έχοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία έχουν αποκτήσει τεράστια ανταπόκριση στην αγορά και σύντομα κέρδισε παραγγελίες και συνεργάτες από περισσότερες από 30 χώρες.

Μετά από 7 χρόνια ανάπτυξης, η Kaabo έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ειδικά όσον αφορά τον τρόπο διατήρησης της σταθερότητας και της ασφάλειας του οχήματος σε υψηλή ταχύτητα και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Έχει επίσης προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος.

Το 2020, λόγω της πανδημίας, οι άνθρωποι σε πολλές χώρες είναι προσεκτικοί στην επιλογή των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι μια πολύ καλή επιλογή για προσωπικές μικρομετακινήσεις.

Η Kaabo  παρέχει εξαιρετικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν την μέγιστη οδηγική διασκέδαση με ασφάλεια και φορητότητα προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Δεν είναι τυχαίο ότι προσελκύει όλο κα περισσότερους χρήστες παγκοσμίως.

Τα πατίνια τα οποία έρχονται στην Ελλάδα είναι προσαρμοσμένα στα Ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι κατασκευασμένα σε διαφορετικό (μεγαλύτερο) μέγεθος για χρήση από Ευρωπαίους χρήστες (και όχι Ασιάτες όπως τα περισσότερα της αγοράς). Διαθέτουν δε τις πιστοποιήσεις CE, RoHs, FCC.

Από τον Μάρτιο του 2021 και στην Ελλάδα με άμεση διάθεση και πλήρη υποστήριξη με εξειδικευμένα SERVICE σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα , Χανιά .....σύντομα και σε άλλες πόλεις.